Ki az aki volt covidos?
Anyukám novemberben halt meg. 🖤😢 (vidéken laktak, azóta apukám velünk él)
Unokaöcsém 1,5 hónapig volt beteg, mire kitudott lábalni belőle, neki nem maradt vissza semmi. (BP)
Egyik 53 éves barátom belehalt, pedig előtte ő volt az egészség mintapéldánya. Szinte soha nem volt beteg, krónikus betegsége pedig nem volt. Sportos, átlagos alkat volt, aki ráadásul egészséges életmódot folytatott. Születésnapján került be a kórházba 1,5 hét betegeskedés után, mert fulladt. Lélegeztetőgépre került, kapott egy tüdőembóliát (vagy mit), amit még túlélt, majd egy infarktust, amit szintén túlélt, de végül a következő infarktus elvitte, összesen 4 hét betegeskedés után. 🖤😱😢
Két közvetlen kollégámnak maradt vissza probléma a vírus után. Egyiknek a tüdöje készült ki, kezelésre jár most is. 2020 novemberében volt covidos. A másik kollégámnak a veséje ment tönkre. Nemrég közölték vele, meglehet dialízisre kell járnia. 😱
Munkahelyemen, ahol kb. 2000 ember dolgozik, elég sokan meghaltak. Közvetlen munkatársak közül tucatnyian. 🖤😢
Gyermekeim iskolájában három tanár halt meg, és egyik osztálytársuknak mindkét szülöje! 🖤😱😢
Koronavírusban halt meg a körzeti háziorvosunk is, azóta helyettesítő orvosunk van. 🖤😱😢
Budapestiek vagyunk
Anyukám véres széklettel került be a korházba, végül infarktusban halt meg ős is. (28 nap után kaptuk meg a hamvait)
🖤😢😢😢😢
Isten nyugosztalja édesanyád!
Amúgy azt figyeltem meg, hogy ez a nyavalya vagy "tarolt" egy adott közösségben, vagy mindenki megúszta könnyen-mérsékelten. Érdekes egy jelenség. Anyósom cukorbeteg, ráadásul masszív alkoholista (bármely pasit a föld alá issza) mégis úgy rúgta el a Covidot, mint Messi a labdát, és ugyanígy volt ezzel a 90 éves anyja is. Fura az egész... (10. voltam)
13-as!
Köszi az együttérzést!
Szerintem, az általad említett helyzet abból is alakul ki, hogy sokan nem informálódnak a környezetükben élők felől, vagy csak felületesen. Akik otthon élnek a négy fal között, kevésbé látják át mások életét. Legfeljebb a szomszédaikról tudnak némi infót. Szüleim kisvárosban éltek, de beszélgetve a közértben, a postással, vagy a háziorvossal, kiderült, ott is elég sokan haltak meg, ill. voltak covid betegek. Miközben a közvetlen szomszédok mind erről nem is halottak semmit. :-o
De itt a fővárosban is ez a helyzet. A társasházunkban egy kivétellel, senki nem találkozott koronavírus beteggel, elhalálozásról sem halottak a saját kis környezetükben. (rajtunk kívül)
Ahogy említettem, munkahelyemen igen sokan dolgoznak, ráadásul utaznak is sokan az országban és külföldre a munkaügyben. Így sok infót hallunk!
Nejem orvos, tehát tőle is sok esetről halottam.
Azt sem szabad elfelejteni, persze, hogy többet hallunk azokról, akik nem kapták el, hiszen a lakosság néhány százaléka lett csak covid beteg, vagy halt bele. A többség nem került kapcsolatba a betegséggel!
11/12 voltam
Hát az élet már csak ilyen. Volt olyan alkoholista ismerős a környezetünkben, aki kiesett a negyedik emeletről és megúszta apró karcolásokkal. Áldassék a szilvafa az ablak alatt, ami mellesleg igen jó pálinkát adott. :-D
Egyik nagynénim férje is szerette az italt tetőfedő létére. A klasszikusnak mondható eset történt vele. Egyszer nem ivott, akkor esett le az egyik tetőről. Eltört mindkét lába, de megúszta.
Egyik munkahelyemen mesélték. A cég előtt a villamos alá szorult egy részeg pasi, semmi baja nem lett. Pár hónappal később a villamos elsodort egy fiatal srácot. Beakadt a hátizsákja, mindkét lábát levágta a villamos. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!