Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ki az aki volt covidos?

Ki az aki volt covidos?

Figyelt kérdés
Maradtak szövődmények?Nyaki izomgörcs,szédülés esetleg más? Oltatni nem merek.

2021. júl. 3. 20:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
70%
Voltam covidos, és oltást is kaptam. Nem maradt szövődmény, és az injekciónak sem volt mellékhatása.
2021. júl. 3. 21:02
 2/17 anonim ***** válasza:
94%

Voltam, és beoltattam magam. Enyhe tünetekkel átvészeltem, de a poszt covid már durvább volt, és tovább is tartott. Szerencsére hát hét után az is elmúlt, de még egyszer nem kérek belőle.

Ráadásul olyan kezelés előtt állok, ami teljesen lenullázza az antitestjeimet, csak a sejtes immunitásra támaszkodhatok, így nálam az oltás nem volt kérdés. Ha enélkül elkapom, elvisz.

2021. júl. 3. 21:07
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Hozzáteszem, az oltást később kaptam, 4 hónappal a covid-fertőzés után. (Első voltam.)
2021. júl. 3. 21:10
 4/17 A kérdező kommentje:
Anonim megkérdezhetem mi a betegséged?Autoimmun beteg vagyok állandó solumedrol és nem oltanak be emiatt.Állitólag nem védene semmit
2021. júl. 3. 21:28
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

#4: Csontvelő daganat. Az oltást megkaphattam, hónap végén kapom a másodikat. Őssejt transzplantációm lesz, most arra készítenek elő, így már most is gyengébb az immunrendszerem, transzplant előtt nagydózisú kemóval teljesen kinyírják majd a csontvelőt, így nem lesz immunrendszerem pár hétig egyáltalán, utána is 100 nap, amíg helyreáll.

Megkérdeztem a kezelőorvosomat, ő mondta, hogy a csontvelő kinyírásával az antitestek eltűnnek, de a sejtes immunitás megmarad. A gyerekkori védőoltások egy részét is újra fel kell majd vennem utána. (#2)

2021. júl. 3. 21:37
 6/17 A kérdező kommentje:
Szivből kívánok neked teljes gyógyulást!!!
2021. júl. 3. 22:11
 7/17 anonim ***** válasza:
Köszönöm, de jelenleg még nem gyógyítható, de akár 10 év remisszió elérhető. Addigra meg hátha lesz gyógymód is. ;)
2021. júl. 3. 22:17
 8/17 anonim ***** válasza:
Voltam és tünetmentesen átestem rajta. Gondonltam hogy elkaptam, mert apum és anyum is covidosok voltak.
2021. júl. 4. 12:07
 9/17 anonim ***** válasza:
Szerencsére nem voltam, a környezetemben sem voltak COVID-os emberkék, akiktől elkaphattam volna.
2021. júl. 4. 12:26
 10/17 anonim ***** válasza:
89%
Voltam. Különös betegség volt, semmihez sem hasonlítható, esetemben cseppet sem hasonlított az influenzára. Egyik nap a fejem fájt, de csak bizonyos mozdulatra, másik nap két ujjam néha zsibbadt, közben pánikrohamok is gyötörtek, hőemelkedésem volt, és hurutosan köhögtem (száraz köhögésem egy percig sem volt). Az ízérzékelésem nemhogy nem ment el, de olyan voltam, mint egy kismama, undorodtam még a kedvenc illataimtól és ételeimtől is, a betegség alatt meg furcsa műanyag szag volt az orromban végig. Szövődményeket különösebben nem tapasztalok, az allergiám erősebb idén. Asztmás is vagyok, az asztmámra semmilyen hatással nem volt.
2021. júl. 5. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!