Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Náthásan, te holnap elmennél...

Náthásan, te holnap elmennél a Balatonra 1 napra?

Figyelt kérdés

2021. júl. 1. 10:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
77%

#maradjotthon

ja nem

2021. júl. 1. 11:37
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Enyhe náthával ha nem fáj semmim akkor simán. Viszont ha közel laknék a Balatonhoz lehet megvárnám hogy meggyógyuljak. Én az ország másik felén élek, 1 napra alapból nem mennék úgy. De ha te ott élsz mellette, akkor mindegy.

Arra figyelj hogy azért az emberektől tarts távolságot, mert ha a nátha és a korona keveredik annak nem lesz szép vége

2021. júl. 1. 11:40
 13/18 A kérdező kommentje:
Persze, hogy tartom a távolságot, illetve lehet a vízbe nem is mennék be.
2021. júl. 1. 11:52
 14/18 anonim ***** válasza:
29%

Kültéren is maszkot viselnék, étterembe, boltba, egyéb zárt térbe nem mennék be. Kaját vagy vinnék, vagy ha éttermit akarok, elvitelre kérném és a parton, nem másokkal enném meg. És ez persze csak arra vonatkozik, ha önállóan, autóval, biciklivel, gyalog stb. tudsz odamenni, a tömegközlekedésre se szállnék így fel. Sok kézmosás, kézfertőtlenítés értelemszerűen. Nem csak a korona miatt, náthával se illik megfertőzni senkit. De szerintem így nem is fogsz.

Ami a saját állapotodat illeti, ha jó meleg az idő, laza a programod, sem fizikailag, sem szellemileg nem találod túlságosan megterhelőnek, és a náthád enyhe, akkor szerintem még jobban is leszel ettől a kis kirándulástól. Ha lázas vagy, vagy gyógyszer nélkül lázas/fejfájós vagy, akkor inkább otthon pihenj.

2021. júl. 1. 12:01
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ha nem vagyok azért annyira szarul...
2021. júl. 1. 12:09
 16/18 A kérdező kommentje:
14-es köszi, csak az orrom folyik :)
2021. júl. 1. 12:43
 17/18 anonim ***** válasza:
33%
Ugye a delta varians nathaval kezdodik, de mielott kaosz lesz negyedszer is, bulizd ki magad. Nem te tehetsz arrol, hogy a magyar kormany rohadt kovetkezetlenul kommunikalja.
2021. júl. 1. 12:44
 18/18 A kérdező kommentje:
Oltott vagyok :)
2021. júl. 1. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!