Mi lehet ez? (képpel)
A lányom (15 éves) ma reggel vette észre ezt a combján, tegnap még biztos nem volt ott.
Nem ütötte meg, nem borotválta, nem fáj nem viszket, de nem tudom mi ez. Át néztük az egész testét, máshol nincs ilyen.
A sok apró pötty amit nem értek, és a középső rész is fura.
Olyan, mintha elpattant volna egy hajszálér, de az sem lesz sárgás árnyalatú egyetlen éjszaka alatt.
Szerintem ágyipoloska csípés.
Ismételni tudom csak a kérdésben leírtakat.
Nem fáj, nem viszket (megduzzadva sincs)
A matrac kb egy hónapos, poloska kilőve.
Ez nem csípés! Ezért írtam (#2), hogy mindenképpen labor:
Itt több lehetőséget is felsorolnak, és az is le van írva, hogy egy üvegpohár segítségével hogyan lehet megkülönböztetni a bevérzést a csípéstől:
Nekem egyszer volt ilyen, laborvizsgalatot kertem, es majfunkcioban a GOT tul magas volt. Aztan elmult.
Pontszeru beverzesek. Belso es kulso, mechanikai ingertol is lehet. Melegben erek erzekenyebbek. Pl mikor allamon tamasztom, szokott lenni. De ez comb belsejen nalam anno belso okbol volt, mai napig rejtely az oka, de majfunkcio furcsa volt, aztan visszaallt, 20 evesen.
Hát, köszönöm mindenkinek, holnap a gyeremekorvosnál kezdünk, az tuti.
Vagyis délután, mert akkor rendel.
Már arra is gondoltam, hogy anyukájától sikerült örökólnie a pajzsmirigy problémákat (nála teljes eltávolítás volt), de mindenképpen kérünk egy teljes labort is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!