Szerintetek érdemes ezt az anyajegyet levetetnem,vagy inkább hagyjam? (Képpel)
hány éves vagy?
miért vetetnéd le? zavaró helyen van, ahol bántja vmi, pl. melltartó, nyaklánc, stb? vagy ez most miért merült fel? bőrgyógyász szerint indokolt?
én fölöslegesen nem vetetném le... van nekem is anyajegyem, a karomon is, de ezért nem fogok nyáron hosszú ujjúban járni, ülni a kertben...
28 éves vagyok, a lapockámon van,és mivel elég óvatos vagyok,hisz (szerintem) az átlagos anyajegyekhez képest, picivel nagyobb, ezért nyaranként is olyan felsőt húzok, amelyben véletlenül sem látszódik ki az anyajegy.
A másik indok,mivel családalapitás előtt vagyok a párommal, tartok attól, hogy majd ha lesz gyerekem,és ha véletlenül belekap(na).....
Èrdekel,hogy jogos e a feltételezés,hogy olyan csúnya lenne e ez az anyajegyem,hogy inkább levetessem. Különben nem viszket,nem váladékozik,csak egyszerűen sötét barna,és nagyobb, az aggaszt. Köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!