Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha lesz negyedik hullám, az...

Ha lesz negyedik hullám, az az oltatlanok hibája lesz?

Figyelt kérdés

2021. jún. 29. 19:35
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
77%
Az oltás nem véd a fertőződés ellen ( csak a tüneteket enyhíti), és nem véd az ellen hogy, aki megfertőződött tovább fertőzzön. Így a kérdés értelmetlen.
2021. jún. 29. 20:00
 12/32 A kérdező kommentje:
#10: Mert nem oltatták be magukat elegen. 90%-os oltási arányra van szükség, de ezt sokan nem bírják megérteni.
2021. jún. 29. 20:02
 13/32 anonim ***** válasza:
37%
11es, te megbuktál biológiából igaz?
2021. jún. 29. 20:08
 14/32 anonim ***** válasza:
30%
Nem kéne utazgatni.
2021. jún. 29. 20:15
 15/32 anonim ***** válasza:
53%

Nem leszek népszerű, utálom a fideszt DE:

Ha nem is közvetlenül az oltatlanok hibája, de egy oltatlan sokkal tovább küzd a vírussal, tovább van a szervezetében, több ideje van mutálódni.

Az új járványhullámok pedig az új mutánsokhoz (variánsokhoz) köthetőek. Így igen, lehet az oltatlanok hibája!

Igen átoltott országokban is ott a delta variáns, az indiai variáns, DE: azok nem ott alakultak ki, hanem a sokkal kevésbé átoltott helyeken. Sajnos ellenük pedig már nem úgy védenek a vakcinák.

Az a baj, hogy sokan ezt nem látják/fogadják el.

Amíg nem lesz az egész világ 50-60%-ban átoltva-mármint 50-60%-nál legyen mérhető ellenanyagszint-addig jönni fognak az új hullámok.

Viszont ha be vagy oltva, a szervezeted gyorsan "megöli" a vírust(idézőjel indokolt elvégre a vírus nem él), nincs idő mutálódni!

Lehet lepontozni, nem hülyézek le senkit, de tessék mindenkinek ezen elgondolkozni, és hallgatni az orvosokra/biológusokra és nen az egészségkalauzról tájékozódni!

Dióhéjban egyszerűen ennyiről van szó. Aki teheti oltasson!

2021. jún. 29. 20:17
 16/32 anonim ***** válasza:
69%
Ha az ország lakosságának 100%-a be lenne oltva, akkor is lenne 4.hullám, mivel az oltás nem véd meg a megfertőződéstől, csak elvileg enyhébben vészeled át. Bár oltás után is haltak meg jócskán emberek, tehát még az sem mondható, hogy a kórházi kezeléstől, vagy a haláltól megvéd. Aki meg nincs be oltva, az még nem feltétlen kerül kórházba és hal bele, lehet meg sem érzi és úgy átmegy rajta a vírus. Az meg nem védőoltás, ami nem akadályozza meg a megfertőződéstől. Tehát nem, nem az oltatlanok hibája lesz.
2021. jún. 29. 20:19
 17/32 anonim ***** válasza:
70%

Külföldön élek, párom kórházban melózik.

Tudjátok ti mennyi beoltott került kórházba és halt meg?

Az oltakozás utáni hullámot azok okozták javarészt, akiket beoltottak.

2021. jún. 29. 20:22
 18/32 anonim ***** válasza:
77%
Az itt a kérdés, miért kellene magam beoltatni, mikor átestem rajta és van védettségem, Magyarul a szervezetem külső beavatkozás nélkül megállította a vírust, megjegyzem alig éreztem, egy influenza kellemetlenebb volt ennél. Ja és az átlag Indiainak sokkal erősebb az immunrendszere mint egy európai embernek, persze nagyobb a halálozás, de többen is vannak. Szerintem ez csak manipuláció. Ne vegye senki magára ez csak az én meglátásom, tapasztalatom, érvem. Hozzá teszem még mindig jobban hiszek a természetes, népi gyógymódokban, mert többet segítettek nekem amikor beteg voltam. Csak saját tapasztalat. So a 4. hullám erősen hatalmi téma már most, vak aki nem látja.
2021. jún. 29. 20:28
 19/32 anonim ***** válasza:
12%
A párod egy buta ápoló gondolom
2021. jún. 29. 20:32
 20/32 anonim ***** válasza:
19%
Egyértelműen az oltatlanok hibája,meg azé a kormányé, aki nem teszi kötelezővé az oltást. Persze ahhoz felelősséget kellene vállalni...
2021. jún. 29. 20:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!