Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Korábban anafilaxiás sokk...

Korábban anafilaxiás sokk volt nálam(gyógyszerallergia) és újraélesztés is. Emiatt covid oltást nem szeretnék. koronavirus@1818.hu nem válaszol a kérdésemre. Hová írhatok, hogy hivatalos választ kaphassak? Covidon átestem, van ellenanyagom.

Figyelt kérdés
Köszönöm szépen.
2021. jún. 26. 14:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Lakóhelyednek megfelelő oltópontnak kell írni. A kérdésedre akkor ez a válasz.
2021. jún. 27. 10:45
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kórházi oltópontot kell megkérdezni. Én tudok olyanról, akinek az intenzíven adtàk be úgy, hogy a másik kezébe branül volt bekötve, ha gond lenne.
2021. júl. 2. 14:57
 13/18 anonim válasza:
45%
Ha még aktuális a kérdés, az oltás felvétele továbbra sem kötelező, illetve a koronainfó ügyfélszolgálatán nem dolgoznak orvosok, így ebben a kérdésben nem fognak tudni segíteni, illetve hivatalos állásfoglalást sem tudnak kiadni, mivel ők nem "hivatalos szerv" csupán egy ügyfélszolgálat.
2021. aug. 19. 19:15
 14/18 anonim ***** válasza:
66%
Ha az oltóanyag tájékoztatójában ott van, mint ellenjavalt állapot, akkor ott az oltóanyag ellenjavalt=nem adható be. Kérdező, teljesen érhetőek az aggályaid.
2021. okt. 20. 00:43
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem mert nincsen ott.
2021. okt. 20. 21:08
 16/18 anonim ***** válasza:
54%

Mostmár ott tartunk, hogy akkor nem adható be az oltás, ha az első dózisára már bizonyítottan anafilaxiás sokkot kaptál.

Illetve mégsem, mert tkp.beadható a második is, csak felügyelet mellett.

Amennyiben belehaltál az első adagba, természetesen élhetsz azzal a lehetőséggel, hogy a másodikat már nem kell "felvenned".

Minden egyéb esetben kötelező az oltás. Ha aknára léptél, de megmaradt egy minimum 350gr-os testrészed, azt is köteles vagy beoltatni, valamint minden 350 gr-os testrészedet is.

Januártól nem képeznek kivételt a magzatok sem. Addig nem bújhatnak elő a szülőcsatornán, amíg az édesanyjuk hasában minimum az első oltást meg nem kapták. Ha valamiért ellenállásba ütközik a rendelet, akkor az oltás megtagadása miatti túlhordás kórházban töltött periódusát a magzat szüleinek kötelessége megtéríteni az állam számára, amennyiben a fent említett időintervallumot az anya állami kórházban töltötte.

2021. nov. 8. 22:08
 17/18 anonim ***** válasza:
Kérdező, mi lett, kaptál választ?
2021. nov. 11. 14:12
 18/18 anonim válasza:
49%
Figyi nem kell oltás Nekem ratyi az egészségem mégis kihúztam antibiotikummal ! Scitec vitamin és Grépfúit mag kivonanat az elpusztítja minden fajtáját ! Baktérium vagy vírus gomba élősködők mindre jó és Probiotikumot szedj amiben sokféle baktérium törzs van és mennyiségre is sok pl Vitaking az midnig jó ! Ezen kívül napi 2 hagyma tea ! Alig van íze nagyon jó !!! Sok sikert mindig van remény !
2022. ápr. 23. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!