Az opioidok befolyásolják a koncentrációképességet?
Tramadolort szedek. Azt tudom, hogy fizikailag és mentálisan is hozzá lehet szokni, ezért félek tőle, csak akkor szedem, amikor muszáj.
Viszont azt tapasztalom, amikor szedem, mintha tompítana, és figyelmetlenebb vagyok.
Ezt okozhatja a gyógyszer, vagy inkább pszichés?
3as a gyógyszertárban lehet kapni :D
Egyébként opiát hatású fájdalomcsillapítóról van szó, vényköteles.
#3: Szakorvos írhatja fel, vagy háziorvos szakorvosi javaslat alapján.
Sajnos a paracetamolon kívül csak ezt szedhetem, az meg nem használ. Én nagyon félek tőle, nem akarok hozzászokni. Főleg, hogy a legkisebbet írta fel az orvos, hogy később, ha kell, legyen mihez nyúlni.
Mint a kérdésben is írtam, a koncentrációképességemet csökkenti, és tompít. De nem drog szinten, legalábbis engem nem üt ki. De épp angolt tanulok, és ebben már akadályoz.
Na meg a betegségem miatt táppénzen vagyok. Gondoltam rá, hogy esetleg home office-ban visszamennék dolgozni, de a fájdalom miatt nem tudok ülni sokáig. Gyógyszer mellett menne, de a fentiek miatt nem tudok, mivel komoly szellemi munkát végzek, ami nagy odafigyelést igényel.
Ezért kérdeztem, mert ha csak pszichés, azzal talán tudnék mit kezdeni, de ha a tramadol csinálja, akkor nem.
#8: Na persze... De kénytelen vagyok szedni. Ha meg nem szedném, akkor csak nem íratnám fel, ennyi, de akkor sem adnám át olyannak, akinek nincs rá szüksége.
De örülök, hogy poénosnak gondolod magad. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!