Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Fáradtság+ koncentrációképessé...

Fáradtság+ koncentrációképesség romlás kezelésére mit javasoltok?

Figyelt kérdés
Az elmúlt kb. egy évben veszem magamon észre, hogy mindig fáradtnak érzem magam, pedig olyan nagy próbatételek nincsenek már, mint pl. egyetem elején, ami indokolttá tenné... Nagyon sokszor nem tudok odafigyelni, legyen szó akár egy előadásról, akár egy barát hosszasabban beszél valamiről, olyan, mintha "szétszórtság" lenne a fejemben, a tanulás is nehezebben megy, mert nem tudok úgy koncentrálni, mint korábban. Kb. egy hónapja voltam dokinál, csinált nagy labort, minden értékem rendben van, szóval innentől nem is vett komolyan, csak hogy szedjek vitamint. De milyet? Akinek van hasonló tapasztalata, és tud valami hasznos infóval szolgálni, kérem írjon!

#tanulás #fáradtság #memória #koncentrálóképesség hiánya
2012. okt. 25. 23:15
 1/4 anonim válasza:
próbáld meg , hogy áttérsz egészséges életmódra. nekem is ez volt a suliban, nyáron elkezdtem edzeni és egészségesen enni és teljesen jó lett minden:D szerintem szedjél valamilyen multivitamint, mondjuk béres actival energy-t
2012. okt. 26. 07:17
 2/4 anonim válasza:
ja meg igyál sok ásványvizet :D
2012. okt. 26. 11:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát velem ugyanez van. Állandóan fáradt vagyok. Nekem mondjuk más okai vannak, nem is tudtam aludni, kicsit stresszes időszak volt. Aztán egyszer 4 napon keresztül nagyon sokat aludtam, kicsit helyreálltam, és igaza van az előttem szólónak, az egészséges életmód. Feküdj le időben, aludd ki magad, azt te érzed, hogy ez mennyi. Próbálj egészségesen étkezni és persze a mozgásra se sajnáld az időt. Én néha elmegyek sétálni, úgy hogy viszek néhány papírt a tanulnivalóimmal és egy fél-egy órát sétálok :)

ezen kívül szedhetsz vitaminokat, de ha egészségesen fogsz táplálkozni nem lesz rá szükséged :)) remélem segítettem

2012. okt. 26. 19:21
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2012. okt. 28. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!