Mi a véleményetek arról, hogy egy korombeli 15 éves lány dohányzik, naponta 4-5-6x rágyújt?
Az is hülye aki a stressz-re fogja a dolgot, ott van a rágó cukor, vagy bármilyen innivaló, ezekhez kell nyúlni nem a cigihez
Bánom én hogy ki hány évesen cigizik, de utána ne jöjjön a kérdéseivel hogy miért ilyen kisnövésű még 17évesen is
Nem normális az ilyen ember, inkább meginna egy sört vagy kettőt, az még használna neki valamennyit mert jól átmos
20/F
Abban a korban még fejlődésben van a szervezet, ezért eléggé káros, és a napi 5-6 az amúgyis elég sok, az már komoly dohányzás egyébként. Bár ugye azt számítják csak igazán dohányosnak, aki napi 1 dobozt is elszív, valójában azért aki mondjuk dolgozik egy irodában a dohányosok közül is nem fog óránként kimenni rágyújtani, csak mondjuk az ebédszünetben meg max 1-2 szer. Szóval ez nem olyan kevés, egy átlag dohányos, aki nem szélsőségesen durva az is kb 6-10 szálat szív egy nap... Egy 15 éves kislánynál azért ez a heti kb másfél-két doboz cigi már elég durva...
Tudom, hogy senkinek se szabadna a hivatalos álláspont szerint dohányozni, de a napi 1-2 szál, főleg, ha azért nem minden nap esik meg, meg a partidohányzás az szerintem simán belefér, semmivel nem károsabb, mint meginni időnként 1-2 sört... De a napi 5-6 az nagyon sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!