Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Enyhe megfázással lehet...

Enyhe megfázással lehet szaunázni?

Figyelt kérdés

Hétvégére terveztük be ezt a programot, de szerencsétlenségemre egy jeges kávé segítségével sikerült egy kicsit megfáznom. Nem olyan vészes, de azért érzem, hogy nem vagyok 100%-os.

Volt már valaki így szaunázni?

2021. jún. 26. 08:08
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
jegeskávétól nem lehet megfázni. Vírusoktól lehet megfázni
2021. jún. 26. 08:12
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, ha birod.
2021. jún. 26. 08:13
 3/7 anonim válasza:
76%
Nem sokáig, de kis ideig igen, viszont igazaz van az elsőnek, ez inkább valami vírus, így viszont nem javasolt.
2021. jún. 26. 08:25
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát azért gondoltam, hogy a jeges kávétól lett, mert munka után hazamentem, es teleraktam jégkockával, hideg tejjel a kávémat. Fel is szívtam gyorsan, aztan másnap már éreztem, hogy kapar a torkom. Most csak annyi van, hogy kicsit be van néha dugulva az orrom, reggel fáj a torkom, de amint iszok, az is elmúlik, es kicsit rekedtebb a hangom, meg érzem, hogy kicsit gyengébb vagyok, de ennyi.
2021. jún. 26. 08:33
 5/7 anonim ***** válasza:
89%

Megfazni a gyors hoingadozastol is lehet.. Valszeg nalad is ez történt. Nem csak vírustol...

Vajon miert lesz sok ember beteg nyaron a legnagyobb melegben? Mert beer a munkahelyre, legkondival van kb 25 fok, aztan mikor megy haza és kilep a 40 fokba megfazik. De ha arcba fuj a ventilator is siman megfazhatsz.

2021. jún. 26. 08:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem az italtól lettél beteg. Ráadásul tudtommal ezeknek is van lappangási ideje, nem hinném, hogy másnapra jönne ki.

Viszont az elmúlt 1,5 év egy részében home office volt sokaknál, mindenhol maszkot hordtunk, nem jártunk annyit emberek közé. Majd kiszabadulva ezerféle vírus éri hirtelen a szervezetünket.

Nálunk már 4 kolléga beteg vagy volt beteg mostanában. Amúgy minden nyáron van légkondi (szerencsére, mert egy csupaaszfalt, kevésfa városban máshogy nem lehet kibírni), mégis valahogy idén több ember fertőződik meg.

2021. jún. 26. 09:08
 7/7 anonim ***** válasza:
5-ös nem, ez nem így működik. Alap biológia
2021. jún. 27. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!