Mit csináljak ha elvesztettem az oltási papíromat?
Figyelt kérdés
Szerintem tegnap kellett volna mennem második oltásra, de elfelejtettem. Ma kerestem az oltási papirt, de nem találtam mi a teendő?2021. jún. 25. 15:18
1/3 anonim válasza:
telefonálj a kórházba, hátha tudnak valamilyen információval szolgálni. ha tegnap kellett volna menned, akkor még lehet, hogy tudnak valahogyan segíteni. legközelebb figyelj a papírra, vagy írd fel a naptárodba az időpontot.
2/3 anonim válasza:
Nézz fel az EESZT-re! Nekem az ott letölthető az első oltásról szóló oltási lapon szerepelt a második oltás előjegyzett időpontja.
3/3 anonim válasza:
Mindig utolsó pillanatban jut eszedbe?
Én ezért használom naptáros módszert, hogy tudjam követni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!