Hány órakor érdemes, és mennyi időt kell eltölteni a napon ahhoz, hogy lebarnuljak, de ne égjek le nagyon durván?
Függ attól, hogy milyen a bőröd.
Én reggeli órákban napozom egy picit: 7.15-től 8-ig, ha tudok ilyenkor. Ellenkező esetben egyáltalán nem napozok.
Mivel 10-16 óra között veszélyes napon tartózkodni, ezért mindenképpen célszerű előtte vagy utána.
Egyél sok sárgarépát, így hatásosabb lesz a barnulás.
Ha naptej nélkül mész a napra megég a bőröd és akár melanoma is kialakulhat. Naptejet mindenképp használj.
Mi most voltunk nyaralni, úgy alakult hogy a kritikus időben is kint voltunk így 50 essel kentem az egész családot. A férjem hófehér bőrű, ő brutál módon leég egy 20 perc naptol ia, így 50essel csak kicsit pirult reggelre barna lett. De 1 hét után már fakul is.
Én és a fiam kicsit ellenállóbbak vagyunk, az 50-es naptejjel azt értük el hogy égés sem volt de egy fikarcnyit se barnultunk. A fiam ra továbbra is 50est kenek. Magamra megprobalom a 30asat. A 15össel én már leégek, az már semmit sem ér. 30assal szépen tudtam tavaly barnulni.
Naptej nélkül fajdalmasan leégek
De amúgy 11 és 16 előtt és után is kend magad. Ekkor napozz. A köztes időben meg ne legyél direkt napon ha vízben vagy is kend be magad, és utána 20 percig még ne menj vizbe h fel tudjon szivodni
Vigyázz
Tényleg nem ér annyit a barnasag.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!