Hogy ha az oltás elméletileg annyira jó, akkor miért halnak sokan bele az oltásba?
Nem az oltástól halnak meg, hanem az oltás után!
Not the same! :D
És nem mindegy, hogy a betegek 5%-a hal bele, vagy 0.5%-a.
Emellett beoltatod magad, a szervezeted hamarabb legyőzi a vírust, nincs annyi ideje mutálódni!
A sok oltásellenes marha (már bocsánat) ezt nem képes felfogni/elfogadni és ezért fog jönni a 4. majd 5. hullám is!
Mielőtt bárki kérdezné, utálom a fideszt, viszont a tudományokat szeretem, és bízom a tudóskollégákban, jómagam sem csak gimis bioszórákon ültem.
/Sinopharm vakcinát kaptam, ellenanyagszintemről pontos adat nincs-maximumon túli értéket mutatott a teszt-igaz 30 alatt vagyok./
Amúgy meg szerinted minden halálesetet elmondanak? Na amit most tudsz, azt szorozd be tízzel..
Eddig az volt, hogy azokat a halálozásokat is covidba írják, amik nem covid miatt történtek.
Most meg a felét lehazudják, hogy menjen a foci meg a többi.
A másik meg, hogy nem tudod, hogy ennek a sznak milyen szövődménye vagy mellékhatása alakul ki x év múlva, mert te beadattad magadnak.
#1, te biztosan tudod az okj-s orvosiddal, nemde? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!