Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a nagymérték...

Mi a véleményetek a nagymértékű elhízásról, és az ezzel párhuzamos fogadd el magad szemléletről?

Figyelt kérdés
Szóval lent vagyok a Balatonon. 10/7 nő dagadt. Ebből 3 tuti hogy durván dagadt. Férfiaknál ugyanez. Közben meg azt harsogjak a magazinok, hogy semmi vész, fogadd el magad. Tele vannak a reklámok dagadt modellekkel, mintha tényleg fasza dolog lenne 20 evesen egészségtelenul hájasnak lenni. Egyszerűen nonszensz. 10 éve tuti hogy nem volt ennyi kövér ember a strandon.

2021. jún. 23. 13:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

10

Egy családos ember minek a rovására akarja?

Az alvás rovására? Az egészségtelen. A munkahelyén közölje, hogy mostantól fél órával kevesebbet dolgozik? A párjával ne álljon szóba? A kisfiát ne vigye edzésre? A kislányának ne segítsen a matekban?

Én ősztől reggel 7-kor elindulok, este 10-re hazaérek heti 4 nap, ötödik nap reggel 7-kor elindulok, este fél 7-re hazaérek. Ebbe már bele van kalkulálva, hogy lógok el órákat, különben hatkor is indulhatnék reggel a melóba.

Marad a péntek estém és két napom beadandókra, zh-kra, családra, lakásra, barátokra. Melyikből akarjam lecsippenteni az időt?

2021. jún. 23. 16:52
 12/18 A kérdező kommentje:
Amíg a gyerek edzésen van, te is edzel valamit. Fél órával hamarabb kelsz, és futsz/tornazol stb egyet. Sok ismerosom ezt csinalja, csak hozzá kell szokni. Sokkal jobban fogod érezni magad, mint plusz fel óra alvastol.
2021. jún. 23. 16:57
 13/18 anonim ***** válasza:

"Amíg a gyerek edzésen van, te is edzel valamit."

Hol? Hogyan?

Pláne, ha dolgozik ötig, onnan rohan edzésre a gyerekért és rohannak haza.

"Fél órával hamarabb kelsz, és futsz/tornazol stb egyet."

Aha, tehát 6 óra helyett aludjon az ember 5,5-et.

Tudod, az alvás is az egészséges életmód fontos pillére, hiába szokás az, hogy 3 kávéval és egy liter kólával épphogy nem alszik el az ember az irodában, majd erre rámondja, hogy neki a kevés alvás elegendő...

2021. jún. 23. 17:02
 14/18 anonim ***** válasza:

"Ez egy marhaság. Arra van időd, amire akarod, hogy legyen... Napi fél órája mindenkinek lenne rá."

Pont hogy ez a marhaság amit leírtál.

2021. jún. 23. 17:07
 15/18 A kérdező kommentje:

Jó, akkor mentsetek fel magatokat a mozgás alól, úgyis a bálna test a divat :D

De azt ne mondjátok, hogy a 20 éves dagadt csajoknak sincs idejük mozogni, mert harminc gyerekük van és éjfélig dolgoznak.

2021. jún. 23. 17:15
 16/18 anonim ***** válasza:

162 vagyok, 62 kiló, ez BMI-n belül van és nem nézek ki vastagnak. Bringával járok az irodába (heti háromszor kb, de nem is kell minden nap bemenni), ezen felül is tornázom, múltkor falat másztam, nemsokára kajakozom majd.

De ősztől nem lesz időm sportolni, mert nem fogok 6 óra helyett 5,5-et aludni ezért.

2021. jún. 23. 17:18
 17/18 A kérdező kommentje:
És idén még a Balaton Sound is elmarad,pedig ott legalább vannak jó csajok.
2021. jún. 23. 17:22
 18/18 anonim ***** válasza:

Meg tudom erősíteni, amit ír a kérdező, pár napja voltam én is, hát tiszta húspiac. Már annyi dagadtat látnak maguk körül, hogy azt hiszik az a normális.

A mozgáshoz meg 2 dolog:

1. Több kaját megenni (megvenni, elkészíteni, illetve egyáltalán többször enni) több ideig tart. Ha kevesebbet enne, máris lenne felszabaduló idő a mozgásra, 2 legyet egy csapásra.

2. De ha még egyáltalán nem is mozog, legalább ne zabálnána annyit. Még csak az sem kell, hogy "egészségesen" étkezzen, mennyiségben nem igaz, hogy nem lehet visszavenni.

2021. jún. 23. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!