Túl lehet adagolni az energiaitalt?
Ha igen, mik a tünetek?
Mennyi az, amennyitol még nem lesz rosszul az ember?
Mondjuk ha napi ötöt iszol egy hétig, az nem tesz jót
Magas vérnyomás, bepörög a szíved, rosszabb esetben infarktus, nem tudsz lenyugodni, ideges leszel, koffeinmérgezés, cukor túladagolása, felszedsz pár kilót.
Nem tesz jót a szervezetednek, ha nem tudod megállni, igyál egy héten mit tudom én hármat. Az még nem olyan káros.
Amúgy meg nem kell ilyen hülyeséget inni, az energiaitalok mind divatitalok..
Függ, attól is, hogy milyen az energiaital, mit tartalmaz. Én is volt, hogy egyet-egyet megittam, mert megkívántam. De rendszeresen sosem ittam, mert nekem is volt a szapora szívverés, nyugtalanság, ilyesmik. Tesóm a melója miatt sokat iszogatott belőlük. Nagyjából mostmár visszavett a mennyiségből, de ő is tudta, hogy mik a hosszútávú következményei, ha fogyasztja az ilyen szarokat.
Én kávézni szoktam, napi egyet általában melóhelyen, de ez is legtöbbször ilyen karamellás capuchino. Inkább az íze miatt iszom, és nem azért, hogy felpörgessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!