Pfizertől tényleg megnőlhetnek a melleim?
Figyelt kérdés
Hülye kérdés de több helyen is láttam és kiváncsi vagyok rá hogy igaz e.. (2 hete kaptam meg az első oltásom)
16L
2021. jún. 22. 18:20
11/12 A kérdező kommentje:
Én már be vagyok oltva és ettől függetlenül is be oltatam volna magam... És nem láttam rá sok esélyt hogy igaz de még is ezzeknek az oltások hatásairól sok dolgot nem tudunk és lehet ez is egy melék hatása nagyon kis %ban pár embernél... De úgy szeretem amúgy hogy egy kérdezős oldalon nem lehet kérdezni és egyből idiótának van mindenki meg bélyegezve mindenért
2021. jún. 23. 00:17
12/12 anonim válasza:
Ez egy poénos kérdés, hatalmas magas labda. Nem lehet nem lecsapni. És ez ennek az oldalnak a veleje, hogy nem is hagyjuk veszni az ilyen kérdéseket. 😉
Amúgy a mellekhatás ugyanúgy dupla l, mint a mell. 😃
Nem gondolok rólad semmi rosszat, 16 évesen simán jó kérdés ez, tisztázd itt a hasonló kérdéseket, inkább itt mosolyogjunk rajta, mint neked legyen ciki a társaid körében
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!