Érelmeszesedés csökkentésére mik váltak be nektek vagy rokonaitoknak, ismerőseiteknek?
67 éves nőről van szó. Életmódváltásban benne van.
Minden tapasztalat jöhet!
Én sok mindennel próbálkoztam, eddig sikertelenül. Most fokhagyma kapszulát szedek, remélhetőleg néhány hónap múlva érezhető lesz a hatása. Amit nagyon várok, és biztos, hogy megvalósul, a Teremtő ígérete.
Ézsaiás 33:24."Egyetlen lakos sem mondja majd: Beteg vagyok! A népnek mely a földön lakik megbocsáttatott a vétke."
A pontozás úgy megy, hogy van egy csomó lelki nulla, akinek az a szórakozása, hogy lepontoz minden választ, ami a szeme elé kerül. Ezért erre adni nem érdemes, sajnos a pontozás legtöbbször semmit nem mond arró, mennyire hasznos a válasz.
Kérdezö: az Aspirint nehogy kipróbáljátok, attól igen szép gyomorfekélyt lehet kapni és az nem éppen az, ami a cél lenne.
7. Úgy megy a pontozás, hogy ha valakinek nem tetszik a hozzászólás, akkor is nyomhat pirosat, így a pontozás nem feltétlenül azt mutatja, hogy helyes-e a válasz vagy helytelen, hanem azt, hogy a kommentet olvasóknak mi arról a véleménye.
8. Jó, majd jobban utánaolvasunk az aszpirin témának is.
Kis olvasnivaló az aszpirin témához: [link]
6300 beteget felölelő 6 klinikai vizsgálat eredménye szerint 67 beteg kezelésével megelőzhető egy haláleset, 100 beteg kezelésével 1-nél várható nem halálos gyomorvérzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!