Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináljak.? Hogy ne...

Mit csináljak.? Hogy ne kapjam el a kezem.

Figyelt kérdés

Mindig el kapom kezem amikor injekciót kapok vagy épp infúziót és ez nem a legjobb.

Sokan mondták hogy bokkodjem magam.

Anyukám orvos és el csentem tőle egy üres injekciót és mivel én saját magamat nem merem szűrni ezért a barátnőm szurkal (hogy hátha még szoknom) aki orvosra készül de mindig el kapom a kezem mikor érzem hogy megszurt és ez miatt a tu mindig felsert.

Valamit kéne tegyek? Anyumnak nem merek szólni.

2021. jún. 21. 21:10
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Anyum a háziorvosom is.
2021. jún. 21. 21:11
 2/13 anonim ***** válasza:
Esetleg ne nézz oda és akkor nem tudod mikor kell elhúzni.
2021. jún. 21. 21:18
 3/13 anonim ***** válasza:

Attól még érezni fogja. Kosd oda a kezed valamihez xd Anyukád a házi orvosod így nem kell amiatt aggodnod hogy hülyének néz az orvos.

2021. jún. 21. 21:22
 4/13 A kérdező kommentje:
Majd ki próbálom.
2021. jún. 21. 21:26
 5/13 anonim válasza:
van egy reflex,amivel védjük magunkat,nekem a kontaktlencsével volt ugyanez,nem tudom használni,mert féltem a szemem... Nagyon rossz ötletnek tartom a szurkálást és a kikötést... mivel ez egy reflex, mindig el fogod kapni a kezed, ha injekciót kapsz,el kell mondani az orvosnak,hogy felkészülhessen,nem lesz egyszerű, neked,ahogyan javasolták, nem szabad ránézni a tűre,csukd be a szemed, innentől kezdve az orvoson múlik,hogyan oldja meg az injekció beadását vagy inkább tablettát ad,ha helyettesíteni lehet.
2021. jún. 21. 22:05
 6/13 A kérdező kommentje:

Anyukám az orvosom de ő ezt már észre vette szerintem.

Nem szoktam oda nézni de érzem. Anyum olyankor általában egyik kezével próbálja szorosan fogni a kezem a másikkal meg be adni de eddig egyszer sikerült.

2021. jún. 21. 22:10
 7/13 A kérdező kommentje:
Ma megint sikerült jól felserteni magam. Anyum be akart adni egy fájdalom csillapító injekciót mert borzasztoan fájt a fejem és el kaptam a kezem.
2021. jún. 22. 12:41
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Őszintén kétlem, hogy valakinek, aki ennyire retardált, orvos felmenője lenne. A barátnő meg a science fiction kategória. Szerintem reménytelen vagy és szánalmas, esetleg egy pszichiáter talán tud segíteni. Vagy egy olyan orvos, aki legközelebb, mikor elhúzod a kis kezed, ráül.
2021. jún. 22. 19:49
 9/13 A kérdező kommentje:

Nem vagyok retardált csak ez egy reflex ami miatt mindig el kapom a kezem És igen van orvos felmenom.

"Vagy egy olyan orvos, aki legközelebb, mikor elhúzod a kis kezed, ráül."

Ez nem fog még történni szerintem mert anyum a házi orvosom és nem megyek más orvoshoz úgyhogy.

O meg nem csinál ilyent. (ő esetleg csak le fogja jól a kezem de eddig csak egyszer sikerült úgy megfogja hogy ne tudjam el rántani.)

2021. jún. 22. 20:56
 10/13 anonim ***** válasza:
Hát akkor minden rendben. Részvétem a szüleidnek.
2021. jún. 23. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!