Mit csináljak.? Hogy ne kapjam el a kezem.
Mindig el kapom kezem amikor injekciót kapok vagy épp infúziót és ez nem a legjobb.
Sokan mondták hogy bokkodjem magam.
Anyukám orvos és el csentem tőle egy üres injekciót és mivel én saját magamat nem merem szűrni ezért a barátnőm szurkal (hogy hátha még szoknom) aki orvosra készül de mindig el kapom a kezem mikor érzem hogy megszurt és ez miatt a tu mindig felsert.
Valamit kéne tegyek? Anyumnak nem merek szólni.
Attól még érezni fogja. Kosd oda a kezed valamihez xd Anyukád a házi orvosod így nem kell amiatt aggodnod hogy hülyének néz az orvos.
Anyukám az orvosom de ő ezt már észre vette szerintem.
Nem szoktam oda nézni de érzem. Anyum olyankor általában egyik kezével próbálja szorosan fogni a kezem a másikkal meg be adni de eddig egyszer sikerült.
Nem vagyok retardált csak ez egy reflex ami miatt mindig el kapom a kezem És igen van orvos felmenom.
"Vagy egy olyan orvos, aki legközelebb, mikor elhúzod a kis kezed, ráül."
Ez nem fog még történni szerintem mert anyum a házi orvosom és nem megyek más orvoshoz úgyhogy.
O meg nem csinál ilyent. (ő esetleg csak le fogja jól a kezem de eddig csak egyszer sikerült úgy megfogja hogy ne tudjam el rántani.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!