Ha a kerti medencében a víz algás akkor hipó helyett jó a domestos is?
5-attól még nem az, jót nem tettél magaddal az 100%,a hipó elbomlik egy idő után, és kb majdnem víz lesz belőle, a domestos pedig marhára nem.
Az meg h 1 alkalomtól nem lesz érezhető bajod az lehetséges, de ha gyakran fürdesz benne és sokat, akkor már lesz baj, főleg a bőröddel az érzékenyebb részeken.
Kicsit olyan ez mint mikor az egyik alkesz megaszondta hogy a fagyállótól nem is hal meg az ember ha csak kicsit iszik belőle, merthogy sima alkohol, jah 1 centestől 1x-i alkalommal lehet hogy nem, aztán mikor 1-évre rá találkoztam vele a háziorvosi rendelőnél félig meddig megvakulva besárgult bőrrel, már mást mondott....
várjatok!!! kicsit félreérthető! nem 1500 ft os domestos hanem egy 500 ft os domestos felét tettem bele.
most már vettem hipót.
#9 fogom de szerintem te is félreértetted és azt hitted, hogy a családi kiszerelést vettem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!