Mi lehet ez a száraz szál?
Figyelt kérdés
Nagyon megijedtem, nem tudom mi lehet, észrevettem, hogy q vegbelembol csüng egy száraz szál,ha huzom kijjebb jön, nem fáj egyáltalán, de mi lehet ez?? Nagyon be vagyok pánikolva, el kellene mennem a sürgősségire??
21N
2021. jún. 18. 14:25
1/3 anonim válasza:
Na meséd csak el mit huztál ki ase ggedböl?
2/3 anonim válasza:
Hát biztos nem egy hajszál. Olyasmit kellett volna enned ami nem főtt meg rendesen, hurka, kolbász van bélbe töltve. Holnapra ki kell neki jönni, ha nem, akkor menj el akár a sürgősségire is.
Akkora féreg talán nem lehet, ha lenne benned ami elpusztult, mert sajnos ilyen is előfordulhat!
3/3 anonim válasza:
Macskamnak fuszal szokott, es nem huzom, hagyom kijonni. Embernel valami rost, pl kaposzta ere, ilyesmi. A galandefereg nem szokott kibujni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!