Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha jól érzem, akkor 'fityeg'...

Ha jól érzem, akkor 'fityeg' egy bőr db a végbelemen, ez már az aranyér végét jelzi ????

Figyelt kérdés

kb egy hónapja jött ki szobabiciklitől, akkor sokkal kellemenetlenebb volt, kb 15 ezer ftot költöttem rá (2 hemorid, 2 bepanthen, uriage vmi, 3 hintőport használtam el, gyógyszertári aranyér kenőcs...) és minden nap csinálom és kenem, és porozom, és blablabla, és most már rohadtul únom, és kiutat keresek

ez jó jel lehet?

2021. jún. 18. 13:32
 1/6 anonim ***** válasza:

az nem aranyér, ha bőr színű akkor vagy caruncula/sentinel skin tag ez a jobbik eset, rosszabbik ha hpv condyloma.

az aranyér az mindig lila vagy vöröses

2021. jún. 18. 13:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehet egy szimpla betyárkörte is.
2021. jún. 18. 13:44
 3/6 anonim ***** válasza:
58%
15 ezer forintból már orvoshoz is mehettél volna, aki megmondja, hogy mi bajod ahelyett, hogy minden szarral kenegeted.
2021. jún. 18. 14:35
 4/6 anonim ***** válasza:
63%
En is ezt akartam mondani, mindenekelott orvos.
2021. jún. 18. 21:16
 5/6 anonim ***** válasza:
az semmit nem ér, egyik fissurát fog mondani a másik haemhorroidalt, a harmadik meg anopapillát. Hidd el nekem sok orvosnál jártam egyik se tud megyógyitani
2021. jún. 18. 21:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Menj el orvoshoz
2021. jún. 19. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!