Aranyér kezelése?
Figyelt kérdés
Még csak 19 vagyok de 18 éves korom óta, ismeretlen okok miatt elkezdett folyamatosan kiújulni az aranyerem. Biztos meg van rá a hajlamom, mert a családban anyukámnak és mamámnak is megvan gyakran.
De félek hogy ez már nem normális mert lassan minden héten tapasztalom az aranyerem.
De biztos hogy minden 2.héten kijön.
Krémekkel kezelem. Gyógyszertàri és gyógynövényessel is.
Esetleg nincs valami jobb megoldás?
Műteni nem akarom.
Továbbá, 3-4 l folyadékot iszok egy nap és nem is stresszesek a napjaim.
2021. máj. 31. 15:37
1/2 anonim válasza:
Kezeld (áztasd) tölgyfakéreg-teával, de ha a családban is volt, akkor orvos nélkül aligha úszod meg. Nyugodtan fordulj hozzá.
2/2 anonim válasza:
Nekem a Proktis - M kúp és a reparon kenőcs segített. Pár alkalomnyi használat után elmúltak a tünetek. Én sem akarom műttetni magam. Kb 20 évesen jelentkeztek először a tünetek, rá 3-4 évre most ismét..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!