Állandóan kék-zöld foltosak a lábaim?
Figyelt kérdés
Mióta az eszemet tudom, sosem volt olyan, hogy ne lett volna ütésnyom a lábamon, mégha be sem ütöttem sehova se. Ráadásul nagyon lassan múlnak el. A nagymamám is ugyanezzel a problémával küzdött. A másik nagy probléma, hogy mindig vérszegény vagyok. 2 császármetszésen vagyok túl, így nem hiszem, hogy vérzékeny lennék, menstruációm is normális. Akkor mitől lehet ez?2021. jún. 17. 23:46
1/5 anonim válasza:
Vékonykák az ereid, könnyen megpattannak, a bőröd is, ezért látszik. Enyém is ilyen. Ez van.
2/5 anonim válasza:
Istenemre nem akarok hülyeséget mondani, de a zúzódásszerű nyomok a testen (leggyakrabban combon, igen) utalhat leukémiára. A vérszegénység is, de ha ezzel voltál orvosnál az már kikellett volna derüljön. Ha még nem, akkor ideje lesz.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy leukémia legalább 30 éve ilyen a lábam. Lehet az első válaszolónak van igaza.
2021. jún. 18. 09:00
4/5 anonim válasza:
Ha olyan régóta, már tuti kiderült volna. Azthittem fiatalabb vagy, és nagyon feltételesenen írtam, hogy ha mást nemtudnak mondani rá, nemártana megnézetni kimondottam erre.
De így még valószínűtlenebb, hálistennek.
5/5 anonim válasza:
Nekem is ilyen, főleg bringázás után. A karom is olykor.
Évek óta ilyen és számos vérvételem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!