2 hónapja tartó állandó kismértékű torokfájdalom. Ha nincs semmi gyomorproblémám, (nem érzek savat, nem ég, bármit ehetek)valóban lehet refluxtól? Más is volt így?
Figyelt kérdés
Tegnap jutottam el gégészhez, aki azt mondta, refluxtól vörös és fáj a torkom. Kaptam savcsökkentőt és Salvus vizet iszok. De semmi más erre utaló tünetem nincs.
Mellette állandó hőemelkedésem is van szintén 2 hónapja. Kezdem a góckutatást. (vérkép teljesen jó) Ha bárkinek van bármi ötlete, várom köszönettel. (Ja, és a térdem is fáj 1-2 hete)
2021. jún. 17. 18:57
11/12 anonim válasza:
Kérdező, hogy vagy? Fejlemények?
12/12 A kérdező kommentje:
Megvan, de sokkal ritkábban jön elő.
Közben másik gégésznél is voltam, szerinte allergia.
A lényeg, egyik sem. Közben voltam lyme szűrésen is, negatív.
Szóval elengedtem a dolgot, nem mérem a hőt, próbálok nem foglalkozni vele.
Az egész egy 2 hetes felső légúti kisebb betegség után alakult ki, kb 1 éve...
2022. ápr. 3. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!