Egy hónapja tartó nyelésre jelentkező torokfájdalom, mi lehet?
Szépen felállsz, megkeresed a tiszta ruhák közül a kedvenced, felveszed, zsebre vágod az irataid, felülsz a buszra, elmész addig az épületig, amire az van írva: Szakorvosi Rendelő.
Ott leszállt, bemész, udvariasan köszönsz napszaknak megfelelően, elmondod a panaszod a betegirányítóban, ők megmondják, hová kell menned, kivárod a sorod, aztán elmondod az orvosnak az egy hónapja tartó problémád, mire ő - hosszú évek alatt elsajátított tudását elővéve- meg fogja neked mondani pontosan a problémád eredetét és a megfelelő eljárást, hogy megszabadulj tőle!
Az internet népe nem gyógyít.
Haha hol találom azt a szakorvosi rendelő nevű helyet? :D soha nem láttam még xd Pesten lakom 7.kerület esetleg,ha valaki tud segíteni annak örülnék.
Fül-orr gégészet az tudom hol van,de hozzá mehetek torokfájdalommal?
Nem hogy lefotózni nem tudom még látni se látom :D
Mit takar a garatprobléma? Mit mondtak ez mit jelent?
Nekem is leginkább reggel szokott fájni nyeléskor,de napközben is csak ritkábban és az nem olyan éles.
Állandóan piros a garatom,könnyen begyullad,mindig érzékeny.
Sokszor voltam gégészeten miatta,több orvos is belenézett már a torkomba,azt mondták idült garatgyulladásom van.Szedtem gyógyszert,szopogatós tabletta,torok spray és ecsetelték is néhányszor,mégsem javul.Már naponta nézem a torkom a tükörbe.Most a sós vizes gargalizálással próbálkozom,naponta 3x.Nálam mindig így megy ősztöl-tavasz
ig.A manduláim nem szoktak begyulladni,de a hátsó garatfal erősen erezett és tele van apró hólyagokkal.Mindig ilyen:
A nyelved nyomd le kanál nyéllel vagy nagy ÁÁÁ és nyújtsd ki hosszúra a nyelved,akkor belátsz a torkodba és le is tudod fotózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!