Betegségem lehet hogy véletlenül bele nyúltam a macska kakijába?
A macskaszarban bőrön keresztül felszívódó vírusok vannak. Amiből parányi kukacok fejlődnek és ellepik a véráramodat. 3 napon belül infarktust okoznak. De ennyi nem elég, a kukacok a következő 12 órában továbbfejlődnek és szörnyű kínok közt mégegyszer megölnek.
Miután 2-szer megöltek, elfogyasztják a húsodat, ami szintén óriási fájdalmakkal jár.
Köszönöm első, és 5. Válaszoló.
Nekem egy védő nő mondta fél évvel ezelőtt hogy ne takarítsak macska almot mert a macska kaki betegséget hordoz és a babának baja lehet ha terhes leszek. (Nem, még nem vagyok terhes.
Véletlen,bele nyúltam és érdekelt miket lehet elkapni ilyenkor,mikor még nem vagyok terhes.
Mivel a többi hozzászoló erről semmit nem tud( első és 5. Kivételével) nem tudom minek is ír ide.. azok véleményét várom akik tudnak erről valamit azért van így kiírva a kérdés.
Köszönöm 1 és és 5 os <3
“... és a babának baja lehet ha terhes leszek. ....”
Csak épp nem ezt kérdezted. De ne zavarjon, itt mi gondolatolvasók vagyunk.
Látom az önérzeteskedés azért megy, csak a logikus gondolkodás és egy kérdés megfogalmazása nem.
Kérdező, toxoplazmózisnak nevezik azt a betegséget, amit várandósan nem szerencsés elkapni. (Neked nem lesz/lenne tőle bajod, a babának igen). De ha előtte átesel rajta, akkor várandósan már nem kaphatod el, immunis leszel ellene. Vérből ki lehet szűrni, hogy fertőződtél-e már, vagy sem.
A védőnőd ostoba, ha ezzel riogat, éppenhogy az lenne a jó, ha "megfertőződnél."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!