Melyik multivitamint ajánljátok illetve okozhat -e ilyet egy multivitamin?
Figyelt kérdés
Még csak pár napja szedem a Bioheal 40+ multivitamint (bár nem vagyok 40 éves csak 27 vagyok), de amikor tornásztam gyakorlatilag beszartam. Előtte ilyen sosem fordult elő. Ezért gondolom, hogy ettől lehetett.
Milyen multivitamint tudnátok ajánlani ezt helyett? Például Centrum? BioTech? GAL? Naturland? Vagy Béres? Melyik a legjobb multivitamin, 10.000 ft alatt?
Köszönöm.
2021. jún. 14. 16:37
1/5 anonim válasza:
Ezt az írást ajánlom erősen:
Ha jól értem, hasmenésed lett attól, amit kipróbáltál? Nem triviális kitalálni, hogy melyik összetevő okozhatta, vagy akár véletlen egybeesés is lehetett.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, hasmenést okozott, de nem vészesen.
Melyiket multivitamint ajánlod akkor? Túl hosszú ez az írás, de már olvasom.
2021. jún. 14. 16:49
3/5 anonim válasza:
Ott valami egyéb hiba lesz a rendszerben, ha csak úgy berottyantottál, lehet sokat rakták a popóba, nem?
4/5 anonim válasza:
Hát bizony én annak a blognak az elolvasása után úgy döntöttem, hogy semelyiket nem veszem meg, hanem amiből tipikusan hiánya szokott lenni mindenkinek (pl. D-viatmin télen), vagy aminek a hiányára utaló tüneteim vannak (kisebb szívritmuszavarom volt, magnéziumtól elmúlt, bár ezt egy vérvizsgálat is megerősítette, amúgy káliumhiány is lehetett volna vagy más, akkor kísérleteznem kellett volna), azt szedem külön. És ott már annak is utánanézek, hogy tényleg jót szedjek, mert például magnéziumból nem minden vegyület szívódik fel. D-vitaminnál nem hallottam ilyen problémáról.
5/5 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm.
2021. jún. 14. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!