Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek ez igaz?

Szerintetek ez igaz?

Figyelt kérdés
Na szóval nagyon félek az Alvasparalízistol és azt hallotam hogy ez nagyon ritka dolog vkinek egész életében nem jelentkezik és csak kb. 100 ból 8 embernek van csak! És akinek már kicsi korban kb ilyen 10 év alatt nem jelentkezik akkor az olyan embereknek már nem valószínű nem is lesz én 16 éves vagyok:nem dohányzom, nem drogozok, nem fogyasztok alkoholt, sportoloK, nem eszek este nehéz eteleket, meg nem szórakozok éber álmodással meg ilyen dolgokkal! Szerintetek fél nem kéne tölt és igaz hogy nagyon ritka dolog?
2021. jún. 13. 12:12
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Ez kb. a 30. ilyen kérdés most egy hónap alatt.
2021. jún. 13. 12:15
 2/7 anonim válasza:
Szia! Nekem van alvásparalízisem, nem kell tőle félned. Kb. 10 másodpercig tart az egész.
2021. jún. 13. 12:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem ritka. Elég ijesztő tud lenni, de ártalmatlan.
2021. jún. 13. 14:19
 4/7 anonim ***** válasza:
#2 én úgy tudom, hogy egy óráig is el tud húzódni :/
2021. jún. 13. 14:26
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

Igen, ez komoly aggodalomra ad okot! Egy előzetes vizsgálat egy agyi CT kitudná deríteni van- e ilyen veszély nálad?

Azzal a jó hírrel tudlak vígasztalni, hogy nemsokára megszűnik az összes betegség!

2021. jún. 13. 15:07
 6/7 Tevenyereggyarto ***** válasza:
100%

Te sem tudod ,hogy miről beszélsz, ugye?

2021. jún. 13. 18:33
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Rossznak rossz, de nem bánt. Viszont ha eddig nem jelentkeezett, akkor nem kell külőn ráparázni.
2021. júl. 1. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!