EESZT app használata?
Sziasztok,
Ma megérkezett ez az oltási kártya és szeretném ha a telefonon app formájában is meglenne, ne kelljen mindenhova hordani. Letöltem a mobil appot, de ha beírom a TAJ számot és megpróbálom scannelni a QR kódot, akkor mindig hibát dob ki. Előtte regisztrálni kell valahol vagy hogyan működik? Valaki tudna segíteni benne?
Szia!
Lépj be a weben az eeszt-be, ott lesz egy olyan menüpont, hogy "mobilalkalmazások", és ott kell egy új regisztrációt hozzáadni. Ott lesz majd az a QR kód, amit be kell scannelni. Legalábbis nekem úgy tűnik, hogy így kellene, bár most dobálja vissza folyamatosan, hogy registererror, de próbálkozom. :D
Le van írva a weboldalon, hogyan kell regisztrálnod!
A webes felületen kapott QR-kódot kell beolvasnod a telefonoddal, tehát párhuzamosan kell a két kütyü a regisztrációnál.
itt részletesen le van írva:
Egyetértek, nem értem, miért nem lehetne mondjuk a kártyát simán bescannelni, plusz TAJ. A TAJ szám úgyis ott van a rendszerben, más nem tud hozzáférni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!