Pontosan hol kell megadni az EESZT mobiltokent az oltási adatok megtekintéséhez?
Figyelt kérdés
Azt látom, hogy "a gyógyszertári rendszergazdai program" kell, de ez mit jelent pontosan? Az [link] hol van lehetőség ennek megadására?
Az összes többi lépést elvégeztem, amit itt írnak: [link]
Köszi!
2021. máj. 17. 12:33
1/6 Koplárovics Béci válasza:
Azt szeretnéd, hogy a mobilod gyakorlatilag a védettségi kártyád legyen? Ahhoz nem kell mobiltoken. Telepíted az alkalmazást, na nem azt az "EESZT mobilToken" nevűt, amit a Play áruház az EESZT keresésre feldob, hanem az "EESZT alkalmazás" nevűt. Telepítés után elindítod, megadod a TAJ-számodat, és közben ügyfélkapuval belépsz az EESZT honlapon, ahol elindítasz a Mobilalkalmazások menüben (jobbra az utolsó menüpont) egy regisztrációt. A honlapon eljutsz oda, hogy kirakja a QR kódot, a telefonon meg addig, hogy azt beolvasod, utána még kér a honlap egy kód visszaírását, és kész is.
2/6 A kérdező kommentje:
Ja, hogy többféle alkalmazásuk van!
Köszi! Elvileg sikerült regisztrálni, viszont a PIN megadása után bejelentkezni már nem. A TAJ-alatt jelszóként próbálkoztam már a PIN-kóddal, az ügyfélkapu jelszavammal és tokennel is, de sikertelenül. Ott mit kell megadni?
2021. máj. 17. 12:59
3/6 Koplárovics Béci válasza:
Jaj. Valahol a webes regisztrációnál meg kell adni egy 6 számjegyű PIN-kódot, azzal kell belépni az alkalmazásban, ahol figyelj, mert összekeveri a számjegyeket.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi, azzal nincs gond. Van 6számjegyű PIN, azt meg is adtam, de utána bejelentkezést kér a TAJ-számmal, és nem fogadja el jelszóként a PIN-kódot, sem az ügyfélkapus jelszót, sem egy Tokent. Ott mit kellene megadni jelszóként?
2021. máj. 17. 13:18
5/6 Koplárovics Béci válasza:
Nem tudom, nekem csak a PIN-kódot kéri az alkalmazás.
6/6 A kérdező kommentje:
Hát... azóta sem sikerült javítani a helyzetet. IT-s ismerősök is csak pislognak, hogy mekkora fos az alkalmazás :D
Marad a plasztikkártya, ha egyszer végre ideér...
Azért köszi!
2021. máj. 20. 12:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!