Nagyon félek, ugye nem lesz semmi gond a szívemmel??
Figyelt kérdés
16 vagyok, dohányzom, és most este már egy párszor így "ritmuson kívül" dobbant a szívem (ezt nem tudom máshogy leirni)
Nagyon félek, hogy esetleg megáll éjjel, amíg alszom.(tudom, tudom, a cigi sem túl jó)
Mitől lehet ez? Novemberben voltam kivizsgáláson, akkor (még) mindent rendben találtak.
Nyugtassatok meg, ugye nem lesz bajom? Nem szeretnék még meghalni
2021. jún. 7. 23:05
1/11 anonim válasza:
Első körben szerintem próbálj leszokni. A cigi megterheli az érrendszer, a szívet is.
2/11 anonim válasza:
Biztos hogy nem egyenletes a szívverés? Csak mert akkor az szívritmus zavar. De az ilyen fiatalon nagyon ritka. Nem hiszem hogy bármi komolyabb bajod lenne, de ha aggaszt az ügy akkor menj el még egy vizsgálatra
3/11 anonim válasza:
Te vagy a tegnapi biciklizős is? Menj pszichológushoz, ez nem normális...
4/11 anonim válasza:
#3 linkeld már be a biciklizőset, mostmár érdekel
5/11 anonim válasza:
6/11 anonim válasza:
#6 köszi. Kérdező te meg tényleg beteg vagy, igazad van. De én nem érrendszeri kivizsgálásra mennék, hanem pszichológushoz mennek
7/11 A kérdező kommentje:
Járok pszichológushoz lol de most nem ez volt a kérdés :/
2021. jún. 7. 23:29
8/11 anonim válasza:
Nem fogsz meghalni, azért érzed, hogy félrever a szíved, mert
1) mániákusan lesed
2) rettegsz
9/11 A kérdező kommentje:
Utolso koszonom a válaszodat, valószínűleg es nagyon remelem hogy emiatt van csak :3
2021. jún. 7. 23:38
10/11 anonim válasza:
Ne félj, ha leáll a szíved, utána már semmi bajod nem lesz. Értelmetlen dolog a dohányzás a te korodban, amikor az egész szervezet megpróbál egy adott nyugalmi szintre jutni, te meg mindenféle kívülről bevitt méreganyagokkal megzavarod a normális működéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!