Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 16 éves lány vagyok, és...

16 éves lány vagyok, és félek, hogy valami gond van a szívemmel. Lehet, hogy csak a hidegfront jeleit tapasztalom?

Figyelt kérdés
Napok óta nehezebben kapok levegőt, mintha valami nehéz súly lenne az egész testemen, de különösen a mellkasomon. Nagyon nagyon fáradt vagyok, hiába pihenek egész nap, ha felmegyek a lépcsőn már elfáradok benne. Ha hirtelen kelek fel, pár mp-re megszédülök és csak színes pöttyöket látok. Enyhe szédülés és hányingerem is volt tegnap.
2016. júl. 3. 11:32
 1/7 anonim ***** válasza:

Ilyen korban meg nem kellene hogy a frontokat erezd, nem is ertem honnan vetted ezt, a fronterzekenyek altalaban izuleti panaszokkal kuzdenek.

Nem gondolnek rogton a legrosszabbra, de holnap azonnal menj el terheleses EKG vizsgalatra, vervetelre, tudoszuresre, de leginkabb hivd fel a haziorvosodat reggel, es mondd el a tuneteket, o tudni fogja pontosan hova kell beutaljon, es nyilvan a kortortenetedet is jobban ismeri, mint itt barki.

2016. júl. 3. 11:39
 2/7 A kérdező kommentje:
En ugy tudtam, hogy mar az egeszen pici babak is megerezhetik, tobbet sirnak stb.
2016. júl. 3. 11:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Fiatalon is lehet valaki frontérzékeny. Ez többnyire fejfájásban nyilvánul meg.
2016. júl. 3. 11:45
 4/7 anonim ***** válasza:
TOK MINDEGY, amiket leirtal azok nem a fronterzekenyseg tunetei.
2016. júl. 3. 11:48
 5/7 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem irni, hogy fogamzasgatlot szedek.
2016. júl. 3. 12:15
 6/7 anonim ***** válasza:
A csigolyáid rendben vannak?
2016. júl. 3. 13:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen
2016. júl. 3. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!