Miért akarják nyár végéig tolni a 12-15 évesek oltását?
Figyelt kérdés
Hivatalosan is engedélyezték, sok EU-s és nem EU-s országban is oltják már ezt a korosztályt. Megértem ha valaki nem akarja beoltatni a gyerekét de szerintem sokan lennének akik igen (magamat és a gyerekemet is beleértve aki ugyanúgy szeretné megkapni) azoktól így elveszik még a lehetőséget is. Vagy akkor eltörölhetnék azt hogy a 16 év alattiak csak 18 éven felüli oltott személlyel mehetnek csak moziba, strandra, éttermekbe és egyéb helyekre. Szülőként akinek 8.-os a gyereke rossz lesz néznem hogy szinte egész nyáron itthon fog ülni mert nem mehetnek sehova, pedig ők évek óta tervezték hogy utolsó együtt töltött nyáron elmennek egy csomó helyre. 14-15 évesen már viszont nem szülővel fognak menni az ilyen helyekre. Ha oltanák őket akkor ez megoldaná ezt is és ők is ugyanúgy mehetnének mint a 16-18 korosztály. Nektek mi a véleményetek erről?2021. jún. 4. 23:26
1/10 anonim válasza:
Egyetértek veled. Ma Gulyás nyilatkozott, hogy a tömeges oltásokkal leállnak, az oltópontok bezárnak. Cseheknek most adtak kölcsön 41e Pfizer-t. Szerintem egyáltalán nem áll szándékukban a 12-16 korosztályt oltani, hiszen erre most lenne megfelelő lehetőség.
2/10 anonim válasza:
Lehet, hogy az orvosoknak, asszisztenseknek végre jut egy kis megérdemelt pihenő.
3/10 anonim válasza:
Szerintem mostmár annak kéne jönnie, hogy feloldják ezt a kártyás baromságot. Mindenki menjen békével, mint tavaly, amikor oltás se volt, és mégse haltunk ki. Viktor ma belátta, hogy aki akart már beoltatta magát. Szóval nincs szükség további zsarolásokra.
4/10 anonim válasza:
Semmilyen koncepciojuk nincs.
Mindekozben az Egyesult Kiralysagban elfogadtak a Pfizert a 12-15 evesek oltasara.
Otthon van Pfizer, van, aki oltson, es volna meg kit. Tragikus.
5/10 anonim válasza:
Mivel sok felnőtt se oltakozott, ezért kell a gyerekek beoltani helyettük a nyájimmunitás szintjének fokozásához.
6/10 A kérdező kommentje:
#5 Igen, pont az volt a kérdés hogy miért akarják eltolni ha már amúgy lehetne oltani ezt a korosztályt
2021. jún. 8. 13:51
7/10 anonim válasza:
#5, 99%ban ahol a felnőtt sem oltakozik, ott a gyerekek se, sőt, az egész család se, szerencsére.
8/10 anonim válasza:
Folyamatosan oltják a 12-16 éves korosztályt.
Nem kellene hazudozni.
9/10 anonim válasza:
Sikerült ideböfögni egy június elejei kérdéshez egy mostani infót.
10/10 A kérdező kommentje:
#8 Igen, június 14-től lehet őket regisztrálni és azóta oltják is őket, de ha elolvastad volna a kérdést június 4-én írtam ki amikor még arról volt szó hogy nyár végéig nem fogják őket oltani.
2021. jún. 28. 21:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!