Milyen vényköteles migrén elleni gyógyszert próbáltatok? Melyik vált be?
Figyelt kérdés
2021. jún. 4. 10:18
1/12 anonim válasza:
Rengeteg antidepresszáns, plusz Divascan, Tegretol, Teperin. Végül egy neuropátiás gyógyszer segített, amit neurológus cáfolt.
2/12 anonim válasza:
Flector por. 5 perc alatt kiviszi a fejfájásomat.
4/12 anonim válasza:
olvastam, hogy próbálkoznak nospaval is
5/12 anonim válasza:
2-es és 4-es....értelmezzétek a kérdést, migrén ELLENI...nem amikor már kialakult a migrén!
6/12 anonim válasza:
szóval minden nap gyógyszer, nehogy véletlenül legyen?
7/12 anonim válasza:
Akinek hetente vagy hetente többször van migrénje az hidd el bevállalja a napi gyógyszerszedést. Aki ilyet kérdez és így annak sose volt migrénje és nem tudja milyen az.
8/12 anonim válasza:
5-öske, a Flector port megelőzésre is lehet használni. Nem kell megvárni míg a roham kijön és felerősödjön. Migrén ELLENI gyógyszer meg amúgy sincs. Vagy kijön, vagy nem. Migrénes vagyok és egészségügyis, így tudom miről van szó, de köszönöm a kioktatást :)
9/12 anonim válasza:
Képzeld, szerencsére ténlyeg nem tudom, oda is írtam direkt, hogy OLVASTAM.
Biztos most is azod van, hogy nem tűnt fel, vagy megjött, hogy kötekedni kell.
De úgy gondoltam én is, ahogy 8. írja.
Okos amúgy nagyon, hogy inkább a felhalmozódott mérgeket vállalja be napi szinten, nem akkor, amikor érzi, hogy indul.
10/12 anonim válasza:
Ne oszd az észt ha nem tudod miről van szó! És sajnos a 8-as is rossz információkkal bír. Okoskodtok, beleszóltok olyanba amiről fogalmatok sincs. 8-as....ha eü-s vagy épp hogy tudnod kéne, hogy igenis van migrént megelőző tabletta, nem mindenkinek válik be, de tény, napi szinten kell szedni. És hogy tudjátok többek között ezért is van fejfájásambulancia. És képzelt nagyokos 9-es, a napi szintű gyógyszertől már nincs migrénem! Na pá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!