Gátlásosságra,félénkségre van gyógyszer,esetleg olyan ami nem vényköteles?
Figyelt kérdés
nagyon nehezen tudok feloldódni a legtöbb ember közelében alig tudok megszólalni valamilyen szinten szociális fóbiám van.2020. okt. 16. 22:06
1/29 A kérdező kommentje:
bármilyen tanácsnak örülnék egyébként
2020. okt. 16. 22:06
3/29 anonim válasza:
Gyogyszert szednel arra hogy felenk vagy? Megnyugtatlak, nincs ilyen gyogyszer, probalj inkabb magadon valtoztatni.
4/29 anonim válasza:
Ugyanezt akartam írni, alkohol🙂
Van olyan, amelyiken vörös kereszt van. Forró teával hatásos. Az íze miatt nem nyafogunk: az orvosságot nem azért kell inni, mert finom.
5/29 anonim válasza:
k.o.k.a.i.n.
viccen kívül, terápia, erre nincs gyógyszer.
7/29 anonim válasza:
Thc nekem felerõsítette.Igaza van 5nek kokain kell ha sokallod az árát akkor pedig spuri.
8/29 anonim válasza:
Nehogy már drogra bíztassátok. Nincs erre hosszútávú megoldás. Ilyen van. Keress társat, aki lelket önt beléd.
9/29 anonim válasza:
Valóban az alkohol a legegyszerűbb, ha mindenképpen szedni szeretnél valamit.
10/29 anonim válasza:
5-ös vagyok, tényleg nem jó ötlet a drogozás, sokkal rosszabb következményei lesznek, mint a félénkség.. ha nagyon súlyos, ismétlem magam, terápia. Legalább egy-két alkalommal beszélj egy pszichológussal, ő fel tudja rendesen mérni a helyzetet és korrekt tanácsokat tud adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!