Gátlásosságra,félénkségre van gyógyszer,esetleg olyan ami nem vényköteles?
Kender
Bár a legtöbb buta ember nem a gyógynövényt látja benne hanem valami sátáni szert ezért tömik magukat Rivoval, Frontinnal, Xanaxszal és öblítik le pálinkával.
De amúgy nem annyira rossz az a macskagyökér, kb annyira hatásos mint egy pohár meleg kakaó lefekvés előtt. Valamennyire ellazít azért de 90%-ban placebo a hatása.
Húgomnak ugyan ilyen jellegű problémával a pszichiátere egy orbáncfű tartalmű gyógyszert javasolt.
Helyedben nem gyógyszerben gondolkoznék első sorban, hanem gyógynövényekkel kísérleteznék. Mindenkinek más használ, szóval ne keseredj el, ha valami után nem érzel változást.
Keresdd meg a félelmed és a gátlásosságod okát és gyökerét, úgy sokkal könnyebb lesz megoldani a problémát. Nekem a stressz és megfelelési kényszer jelentett/jelentenek gondot, így természetes nyugtató hatású gyógyteákat szoktam inni. Ilyen a kamilla virágos hajtása, citromfű, orbáncfű (óvatosan a fogyasztásával, olvass utána, hogyan és mennyit szabad egyhuzamban fogyasztani), galagonya (ez a szívre és a keringésre is jótékony hatású! :) ). Macskagyökeres készítményeket is tudom ajánlani, illetve próbálj meg talán kicsi agykontrollt és/vagy meditációt alkalmazni a problémára.
Szabad megkérdezne hány éves vagy? Fiatalabb korban nagyon gyakori az ilyen jellegű problémaegyüttes, én depresszióval és szorongással sínylettem meg.
Remélem sikerül jobban érezned magad és enyhülnek és idővel eltűnnek ezek a tünetek! Sok sikert és minden jót, remélem segíthettem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!