Mi lehet ez? Nekem a fenekemen, a barátomnak meg a combja felső részén, a feneke alatt nőtt pár napja egy hatalmas pattanásszerű valami, mi lehet?
Figyelt kérdés
Hatalmas, nagyobb, mit egy pattanás, és olyan gyulladt, hogy a környéke is piros. Nagyon furcsa, hogy így szinte egyszerre van nekünk, és ugyanolyanok. nekem nyár elején is volt egy ilyen izé a fenekem másik oldalán, azóta is ott van a helye.2010. aug. 24. 23:13
1/6 szüszü válasza:
Lehet hogy megcsípett benneteket valami.
2/6 anonim válasza:
nyugi,csak zsircsomó(kelés),es mivel egyikotoknek nyilvanvaloan elobb volt,nem percre pontosan egyutt jelent meg,igy érintkezésnél átterjedt.a zsircsomorol annyit,hogy ha beérik,(kb. 1 hét alatt)amikor már nagyon fog fájni ki kell nyomni,nem lesz konnyu..es utána a legjobb egy gézdarabot odanyomni,de nyomjatok ki belole minden vért,es utána alaposan mossátok le az egesz testrészt ahol van,mert tovabbterjed.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi, de én úgy tudtam, hogy a zsírcsomó színtelen, ez meg olyan, mint egy nagy vörös pattanás.
2010. aug. 24. 23:27
4/6 anonim válasza:
nem szintelen,mert begyulladt,nekem is volt rengetegszer,hidd el tudom,mirol bexzelek
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! És valami krémet nem kell rá tenni? Hogy akadályozzam meg, hogy rajtam vagy máson továbbterjedjen?
2010. aug. 24. 23:34
6/6 anonim válasza:
bethadine-t kell rá tenni..a legjbb ha teszel gézre bethadine-t es raragasztod egesz napra,es attol majd szépen megpuhul.majd utana is yo atkenni vagy valami..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!