Kenhetek herpeszre ekcéma krémet?
Tudom, hülyén hangzik, de logikusnak tűnne. Érzésre is tök ugyanolyan az ajakherpeszem, mint az ekcémáim, és gondoltam, ha azokon az első használat után lehetett látni a gyógyulást, akkor talán a herpeszemen is javítana.
Nem ilyen gyógyszertári orvosságról van szó, ez egy kínai krém, amiben mindenféle természetes növényi dolog van, eredetileg ekcémára és pikkelysömölyre.
Hát, most kipróbáltam ezt a krémet, remélem lesz valami hatása. Azt előre tudtam, hogy brutálisan fog fájni, mert nagyon durván fertőtlenít, nekem meg alapból nagyon érzékeny bőröm van. Az ekcémámat is nagyon csípte, de olyan szépen és hamar eltüntette, hogy hihetetlen.
Csak már tényleg mindent ki akarok próbálni, mert eddig még sosem vérzett a herpeszem, de ma valami nagyon nincs rendben vele. Aztán véző ajakkal meg nem akarok iskolába menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!