Azok akik nem oltatják be magukat felkészültek arra, hogy szinte sehova nem mehetnek, és nem vehetnek igénybe szolgáltatásokat ki tudja meddig?
2,nem vagyok zsarolható..
aha szóval szerinted ez az egész zsarolhatóságról szól?
én be vagyok oltva de nem érzem magam ettől zsarolhatónak...
szörnyű hogy gondolkodnak egyesek...
"aha szóval szerinted ez az egész zsarolhatóságról szól?"
Igen,arról szól ,kényszerhelyzetbe hozták az embereket,elvették az alapvető jogaikat és ezek visszakapásához olyan dolgot várnak el amit az ember ellenez.
Ez konkrétan a kényszerítés nevű büncselekmény...
14.persze én viszont nem így látom..
ha elkapod a kovidot akkor is erre esküszöl?...
"ha elkapod a kovidot akkor is erre esküszöl?..."
Igen erre!
Te pedig arra esküszöl h ha a fejed felett döntenek mostantól akkor te alázatosan engedelmeskedsz olyanoknak akiknek te csak egy szám vagy?
Eddig sem jártam olyan helyekre, ahol most kérik az oltási igazolást.
Tehát nem érint.
Ne nevettesd ki magad, nem vagy kényszerítve. A te döntésed, ha nem kéred az oltást, nem részesülsz az azzal járó enyhítésekben.
Én kértem, bármelyiket, és elsősorban nem a kártya miatt, bár az sem mellékes. Hosszú idő után most tudtunk végre elmenni egy hosszú hétvégére egy szállodába. Első volt a védettségi kártya ellenőrzése. És tele volt a szálló.
Ti menjetek csak házibuliba, jó az nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!