Létezhet olyan,hogy 7év után le kellene cserélni az antidepresszánsomat?
Figyelt kérdés
7éve szedem pánikbetegségre.Mellé xanax 0,25,de nem érzem,hogy jól lennék tőle vagy,hogy bolfog.Lehangolt vagyok és szorongok.Egyedül vagyok pedig rossz erzésem van.Vagy ez már depresszió lenne?2021. jún. 2. 22:03
11/14 anonim válasza:
A pszichoterápia legalább olyan fontos mint a gyógyszer (ha mindenképp szükséges)
Én iszonyat durva függő voltam. 10mg Xanaxot szedtem egy nap (nyilván nem orvosi javaslatra) Óvatosan ezekkel.
Mivel kialakult egy olyan szintű tolerancia, nálam a mostani napi 1.5 mg olyan mint másnak a 0.25 Évekig próbáltam nélküle, de tönkretett, hogy a szorongás miatt nem tudok a képességeimhez mérten teljesíteni. Bementem dolgozni, és kb megfogni sem tudtam semmit úgy remegett a kezem a szorongàstól. Jártam pszichològushoz, sok dolgot kipróbáltam. Aktív életet élek, de mikor már ennyire erős külső jelei vannak a szorongásnak nem volt választásom.
12/14 A kérdező kommentje:
Én csak szépen kérdeztem,hogy esetleg írnak e fel másik gyógyszert 7 év után.Egyböl nem kell letamadni,hogy oldjam meg akkor.
2021. jún. 3. 08:06
13/14 anonim válasza:
De le lettem szépem értékelve...
14/14 A kérdező kommentje:
Nem en ertekeltelek le!En senkit sem ertekeltem le!
2021. jún. 3. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!