Létezhet olyan,hogy 7év után le kellene cserélni az antidepresszánsomat?
Basszus ne viccelj már! A xanax a legdurvább addiktív nyugtató, NEM szabad folyamatosan szedni, mert olyan függővé válsz tőle, hogy meggebedsz! Miért nem olvastál utána egy kicsit?
Én is szorongok, nekem Frontint írt fel a doki, ami kb ugyanaz, mint a Xanax. Hihetetlen erős drog. Kizárólag akkor veszek be egyet, ha konkrétan pánikrohamom van, és mondjuk munkába kéne mennem, vagyis muszáj hogy összeszedjem magam. De ez nagyon-nagyon ritka. Hiába szorongok, arra NEM szedem, inkább meditálok, sportolok stb. Sokkal többet segítenek, hiszen a gyógyszer csak a tüneteket nyomja le, de pár hét alatt ráfüggsz, mint a heroinra.
Sajnálom tényleg, de teljesen egyértelmű, hogy a gyógyszerekkel tetted magad gallyra, inkább terápiára kellett volna járnod, mert ebből elég nehéz most már kijönni. Persze nem lehetetlen, szóval én szurkolok nagyon, de tényleg le kell raknod a bogyókat és életmódot változtatnod.
Értem azért értékel le mert azt mondtam hogy legyen hobbid, hát jó ha te jobbat tudsz oldd meg,
#1 2 4 5 6 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!