Mi a gond velem?
Figyelt kérdés
Felenk vagyok, ha tobben vannak a tarsasagban, foleg ha uj emberekkel vagyok. Akkor beszelni nem merek. Regen jegyet sem mertem venni a buszon. Telefonba nem merek idegennel beszelni, olyankor ossze vissza beszelek, remego siros hangom lesz. Elfelejtek dolgokat. Ismerosokkel sem szeretek telefonalni. Sokszor csak nezem a telot es sok ido telik el mire ra veszem nagam. A parommal nincs igy. A baratnoimmel akiket regota usmerek veluk nem ez a helyzet, de ritkan talizunk, jobban szeretek egyedul lenni. Ezert Szeretek alkoholt inni mert akkor ez a felelem eltunik es normalisan tudok viselkedni tarsasagban, merek beszelni. Nagyon jo fejnrk tartanak olyankor.2021. jún. 2. 14:23
2/5 anonim válasza:
Szociális szorongásod van. Keress fel egy pszichológust! (Az alkohol nem oldja meg a problémát, hosszútávon a pszichoterápia segít.)
3/5 anonim válasza:
Én ugyanígy voltam, mára kicsit enyhült. Én beugrottam a mély vízbe. Olyan munkám lett, ahol naponta több tucat ismeretlen emberrel kellett kommunikálnom. Nem lehettem szégyenlős. Mára nem okoz gondot idegen emberek társasága, de telefonálni még mindig útálok ismeretlennel.
4/5 anonim válasza:
Ez nem szégyenlősség, hanem önbizalomhiány. Terápia segít ezen is.
5/5 anonim válasza:
Velem is ez volt, mára nekem is enyhült. Ez szorongás....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!