Nőként fokozott szőrösödés miatt hova érdemes menni?
Az utóbbi 1-2 évben az államon és a nyakamon/"tokámon" megjelentek szőrszálak, és nem is csak 1-2, ez korábban egyáltalán nem volt jellemző rám. A testem más részén nem tapasztaltam fokozott szőrnövekedést.
Ezzel hova kéne mennem? Nőgyógyászhoz vagy belgyógyászatra? Pesten élek, a kerületi kórház honlapján kifejezetten endokrinológia/endokrinológus nem szerepel, csak belgyógyászat.
Egyéb "tünet" amit még észrevettem, hogy jobban izzadok, illetve nehezen fogyok annak ellenére, hogy figyelek a táplálékbevitelre és többet is mozgok, bár nem tudom, hogy ennek lehet-e köze a szőrösödéshez, vagy csak ilyen fajta vagyok.
A fő kérdés továbbra is az: hova érdemes/kell mennem ilyen tünettel?
Endokrinologus és kb tuti szénhidrátanyagcserezavar
Nem hormon okozza hanem nagy intulintermeles általában mindezt a tunetet idővel a hormon háztartást is szétszedik így ha már ott tartasz lehet rossz a hormon eredmény
De 75g cukor terhelés alatt ha nézik az inzulint Tuti magas lesz
Cukorbetegekhez hasonló diéta h ne valj cukorbeteggé
Írj ha már tudsz vmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!