A fülzúgás akkor is gond, gondot jelez, ha évek óta van és enyhe? Mindenképp szteroiddal kezelik?
Nekem szerintem világéletemben volt fülzúgásom, viszont nagyon enyhe, csendben persze hallani, de kizárható, ha van alapzaj, akkor pedig kifejezetten koncentrálnom kell, hogy halljam.
Évekig azt hittem, hogy sokaknak van, csendben sokan hallják, csak akkor baj, ha felhangosodik, zavaróvá válik.
Mindenképpen meg kellene említeni fülésznek?
Azt olvastam, szteroiddal kezelik, illetve úgy eleve azt látom magam körül, hogy mindent azzal kezelnek. Eléggé félek a szteroidtól amiatt, hogy fogékonnyá tesz a fertőzésekre illetve emellett is elég durva mellékhatásokról hallani rövid távon is. Én például épp fogyózom, rengeteget szeretnék sportolni a nyáron.
Ismerősömnek jelenleg aranyérre adnak Medrolt.
Mellesleg konkrétan olvastam, hogy szteroiddal kezelik a fülzúgást, több helyen, Webbeteg, Házipatika meg ilyen szintű oldalakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!