Ezt a fajta fülzúgást mi válthatja ki?(bővebben lenn)
Az elején kezdem.
Múlthónapban volt a kezdete.
Nagyon sokszor volt bedugulva a fülem, több hónapra visszamenőleg lehetne beszélni róla. Fülpiszkálós megoldást csináltam, majd egyszer csak egy éjszaka vad fülzúgásom támadt, ami még reggel is tartott, sehogy nem akart elmúlni, így elmentem kimosatni a fülem.
Megszívták szárazon a lerakódást, majd kimosták.
Kaptam rá gyulladás csökkentőt, volt benne kenőcsös fültömés is.
Jó is volt, nem is volt egy ideig semmi gond, csak viszketett a csepp után, de az a gyógyszerrel járt.
Aztán egy idő után újra jött a fülzúgás, bár már enyhébb és főleg este jelentkezik.
Azt tapasztaltam meg, hogy szinte mindig csak akkor, ha fekszem, de van, hogy akkor is zúg, ha ülök, viszont ha járkálok, akkor nem. Talán ezért nem zúg napközben sem, amikor jövök, megyek, dolgozok, stb.
Nos, ez új tapasztalat, hogy ha lebukok a víz alá, kiöblítem, vagy megmosom vízzel simán, nem bukok alá, akkor elmúlik, ha nem is tartósan, mert lehet három óra múlva újra jelentkezik.
Szinte minden napos, de zömében csak este, vagy késő délután, amikor megpihenek itthon.
Amit tudni kell:
Nem tagadom, szeretem a fejhallgatóban a hangos zenét.
Zajos és poros munkahelyen dolgozom, mégha nem is mindig zúgnak a gépek naphosszat, sőt, van nap, egy hét, hogy nem is zúg és nem is mindig porolok magam körül.
Sok kávét iszom, néha megy fel a vérnyomásom.
Vannak stresszes napjaim.
De mindezek ellenére csak a fenn írt időben jelentkezett elsőnek a dolog, előtte is ilyesmi életvitelem volt, sőt, akkor talán még meredekebb is. De múlthónapban valami történt és azóta meg-meg jelenik a fülzúgás és nem tudom az okát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!