Magán endokrinológus tud beutalót adni tb finanszírozott laborba cukorterhelésre?
Figyelt kérdés
2021. máj. 31. 07:30
2/8 anonim válasza:
Ha a doki alapból kórházban dolgozik, akkor igen.
Én magándokinál még sose fizettem vérvételért, mindig abba a kórházba megyek, ahol főállásban dolgozik.
De ha a doki teljesen magánpraxisban egy magánkórházban dolgozik, ott nyilván nincs ilyen.
4/8 anonim válasza:
Nem. De ha csak cukorterhelés kell (csak glükóz, inzulin nélkül), arra a háziorvos is adhat beutalót.
5/8 anonim válasza:
#2. Akkor te március óta még nem voltál laborba, mert teljesen szét választották a kettőt.
Ugyanaz az orvos aki magánban kezel, már nem kérhet TB finanszírozott vizsgálatot, vagy kezelést.
Szóval nem.
6/8 anonim válasza:
5, Öööö, de. Épp a múlt héten. És márciusban is voltam.
7/8 anonim válasza:
Akkor papíron te nem a magán rendelésén voltál.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Sajnos a házidoki csak sürgős esetben ad beutalót laborra. Én csak gyanakszom, hogy visszatért az IR.
2021. máj. 31. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!