Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Akik drogot fogyasztottak...

Akik drogot fogyasztottak miért feszül az állkapcsuk?Illetve milyen szerek következménye ez a mellékhatás?

Figyelt kérdés
A rágó és a víz ,hogy oldja meg a problémát?

2021. máj. 30. 07:30
1 2
 11/13 SIDLER22 ***** válasza:
70%

Az első hülyeséget írt. MDMA hatása alatt pont, hogy folyadékot kell fogyasztani mert megemelkedik a testhőd és kiszáradhatsz.

Forrás: [link]

Az utolsónak meg szintén nem adok igazat.

A szexualitás kategóriában is vannak fiatalabbak akik kérdeznek és valaki (vagy valakik) mindig bemásolják a figyelmeztető szöveget.

Mintha jobb lenne inkább etikai szempontból nem tudni róla minthogy gyerek vagy egyéb betegség legyen a dologból.

Ez ugyanez. Attól, hogy mi megbeszéljük itt a dolgokat nem hiszem, hogy sok ember vagy gyerek ettől elkezdene drogozni. Így legalább lesz fogalmuk róla, hogy mit csinálnak és kevésbé fognak terjedni ilyen baromságok, hogy az MDMA hatása alatt "rászoksz a vízre" meg ilyenek...

2021. jún. 1. 13:22
 12/13 anonim ***** válasza:
68%

Uristen🤦🏼‍♀️ Hát rajtad is meglátszik az alacsony színvonal.

Utolsónak: nem aztmondtam hogy ne igyon az ember hanem ne sokat. Nem azt mondtam rászoksz a vízre hanem azt hogy képes vagy egy ültő helyedbe meginni egy liter vizet.

Itt sem megy az értelmezés néha.

2021. jún. 1. 13:58
 13/13 A kérdező kommentje:

Mondtam már te szerencsétlen,hogy nem drogozom.

Láttam egy meme-t ,hogy egy ember vizet és rágot vesz a boltban és a kasszás vágja a pofát.Kiváncsi alkat vagyok,így feltettem ezt a kérdést.De te persze tudod mivel töltöm a szabadidőmet.

2021. jún. 1. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!