Támogatnád, hogy egészségügy , családi kapcsolatok témakörökben CSAK szakemberek válaszolhassanak?
Sok módon lehetne javítani a válaszok minőségén, de őszintén szólva én sem az akaratot, sem a hozzáértést nem látom az oldal üzemeltetői részéről, legalább 10 éve nem volt semmilyen fejlesztés.
Ami szerintem javítana a minőségen:
- Ha lehetne az adott kommentre reagálni a hasznos/félig hasznos/nem hasznos jelzésen túl. Így könnyebb lenne a ténylegesen hozzáértőknek "kijavítani" a hibás kommenteket, plusz nem vesznének el az érdemi válaszok pl. azért mert a kommentek jelentős hányada másik kommentre reagál - amit ráadásul nehéz jelölni, főleg hogy a kommentek sorszáma is változik, ha törölnek egy hozzászólást.
- Jobb lenne, ha a válaszok nem időrendben, hanem hasznosság szerint jelennének meg, tehát elől lennének a hasznosabbnak ítélt válaszok.
- Sokkal erősebb moderálás, szakértő csapattal
- A felhasználók neve mellett lenne egy jelzés (flair), ha az adott ember hozzáértéséről. Ezt a moderálók pl. ellenőrizhetnék úgy, hogy átnézik a felhasználó hozzászólásait és megvonják a szakértő címet, ha az illetőről kiderül, hogy nem az.
- Anonim hozzászólások megszüntetése - ma már semeddig nem tart egy új profilt létrehozni, akár egyperces email-címmel, tehát a válaszolók anonimitását ugyanúgy meg lehetne őrizni, ugyanakkor ki lehetne szúrni azokat a felhasználókat, akik egyik nap még orvosok, másik nap mérnökök, harmadik nap gyári munkások, stb.
- A kérdező beállíthatná a kérdéseknél, hogy kiktől fogad válaszokat - pl. bárki, csak felhasználónévvel, csak szakértők stb. Az adott profil státusza alapján a rendszer a megfelelő felhasználókat engedné kommentelni.
Kérdező, leírom a saját tapasztalatomat:
Unokatestvérem felesége körzeti orvosnál asszisztens. Az ő tapasztalatuk az volt, hogy beadták egy 80 éves bácsinak a pfizer oltást, a legelsőt, előtte semmi baja sem volt, oltás után pár napra leállt a veséje és meghalt.
Nagybátyám felesége idős otthonban dolgozik. Elmesélte, hogy az idősek sorra lettek rosszul, mikor beoltották őket, hánytak, ment a hasuk, kórházba kerültek, volt aki meg is halt.
Mikor ezt a tapasztalatot leírom, lehurrognak itt, pedig csak szakemberek, hozzáértő emberek által tapasztalt dolgokat osztottam meg, mivel, a te állítólagos szakembereid nem GYK-znak, hanem dolgoznak. Mégis sokan itt azt írták, hogy b..romság, amiket írok, mert hogy körzeti orvos asszisztense, mégis ő kicsoda? :O
Na, ennyit arról, hogy szakember véleménye!
11: az oldal üzemeltetőinek az az érdeke, hogy minél több click legyen. = reklámbevétel
Pont kontraproduktív lenne a felhasználók szűrése! Nem cél a minőség!
CSak a mennyiség számít. Az pedig pont akkor van, ha boldog-boldogtalan minden marhaságot leír. Sajnos ez a helyzet.
Én facebook profilhoz kötném a regisztrációt. Ott már egy jó ideje vasszigor van, tehát nagyon megnehezítették a sokadik regek gyártását. Ha pedig csak azzal lehet ide regelni, akkor egy tiltás gyakorlatilag kizárja az újrareget.
Ezen kívül a modik lehetnének szigorúbbak és jöhetne az autoban bizonyos összpontszám alatt.
De ahogy leírták korábban, akkor nincs reklámpíz, ami ennek az alapja. Nincs érdekükben változtatni. Arra nem képesek, hogy legalább a privát üzeneteket le lehessen tiltani alapértelmezésben. Ez már csak a gyakori.
Nem.
Ha szakember válasza érdekel, nyilván az orvosomnak írok. Itt inkább tapasztalatok miatt szoktam kérdést kiírni.
#17: lásd 15-ös kommentem...
Nem cél, hogy negyedennyi regisztráció legyen itt...
Nem.
Az orvos nem diagnosztizälta a pänik rohamot.
Netröl kellett megtudnom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!