Támogatnád, hogy egészségügy , családi kapcsolatok témakörökben CSAK szakemberek válaszolhassanak?
Jelzést javasolnám én is, de többnyire azért saját tapasztalatokra kíváncsi a kérdező.
Úgyis elmegy szakorvoshoz ha nem javul, ha pedig nagy a baj, szakember segítségét kéri.
Szerintem nem feltétlen az lenne jó, ha csak eüsök válaszolhatnának, hanem megadnám a szabadságot, hogy bárki válaszoljon, de akinek van végzettsége annak jelenjen meg akár egy kis pipa (mint más plaformokon) jelezve, hogy ő nem saját tapasztalatból beszél.
És mint ahogy az ellenőrzéshez máshol is jelentkezni kell, amit elbírálnak. Itt is lehetne, hogy végzettséget bizonyító dokumentumot feltöltik, esetleg egy 20-30 másodperces videóban megmutatják, hogy “ez vagyok én, ilyen végzettségem van” jelleggel a dolgot és akkor még az lehet, hogy letöltött bizonyítványok képét használják.
Bár ha jobban belegondolok, most is van már nyilvános nyilvántartás, ahol bárki lekérdezheti az illető eüs végzettségét, így bőven elég lehet az, hogy a plusz jelzést kívánó illető, beazonosítattja magát a nyilvántartásban szereplő adatokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!